پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل محمدی یاسین سلمانی را نمی خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس
سرخط خبرها

دورهمی بزرگان آسیا در فینال ACL| جای استقلال و پرسپولیس خالی نیست!

  • کد خبر: ۸۸۸۴۸
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۴
دورهمی بزرگان آسیا در فینال ACL| جای استقلال و پرسپولیس خالی نیست!
پرافتخارترین کشور‌های آسیا به مصاف هم می‌روند و باز هم یک سال دیگر گذشت و استقلال و پرسپولیس تهران در حسرت رسیدن به فینال و شاید قهرمانی سوختند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نمایندگان فوتبال کره جنوبی و عربستان به ترتیب دهمین و هشتمین حضور این ۲ کشور در فینال لیگ قهرمانان آسیا را رقم می‎زنند. از زمانی که مسابقات باشگاهی آسیا تحت عنوان لیگ قهرمانان برگزار شده است تا کنون، تیم‎های کره‎ای ۹ بار در مسابقه فینال این رقابت‎ها به میدان رفته اند و ۶ عنوان قهرمانی و ۳ نایب قهرمانی به دست آورده اند.

کره جنوبی که در فوتبال ملی رکورددار بیشترین صعود تیم‌‎های آسیایی به جام جهانی است، در فوتبال قاره‎‌ای آسیا هم رکورد بیشترین حضور در فینال و بیشترین عنوان قهرمانی با ۶ عنوان را در اختیار دارد. پوهانگ استیلرز سه شنبه هفته جاری (۲ آذر) در فینالی که به میزبانی ریاض برگزار خواهد شد، نهمین حضور کره در بازی پایانی لیگ قهرمانان آسیا را رقم می‎زند.

در سوی دیگر عربستان سعودی که با الهلال به فینال رسیده است، هشتمین حضور در این مسابقه را تجربه خواهد کرد؛ در حالی که تیم‎های عربستانی با ۲ قهرمانی الاتحاد و یک قهرمانی الهلال به دنبال ثبت سومین عنوان قهرمانی خود در هشتمین حضور هستند. در جدول موفق‎ترین کشور‌های آسیایی در لیگ قهرمانان بعد از کره جنوبی با ۱۰ حضور و عربستان با ۸ صعود به فینال، ژاپنی‌ها با ۵ حضور در رتبه سوم قرار دارند و ایران در کنار امارات هرکدام ۴ بار به بازی فینال راه یافته‌‎اند.

در بخش بیشترین عنوان قهرمانی بعد از کره که ۶ بار جام را به خانه برده، ژاپن با ۴ عنوان در جایگاه دوم ایستاده و عربستان ۳ بار قهرمان لیگ قهرمانان شده است و تلاش می‎کند با فتح چهارمین جام به رکورد ژاپنی‎ها دست یابد. چین ۲ بار عنوان قهرمانی این مسابقات را کسب کرده است و قطر در کنار امارات هر کدام یک قهرمانی آسیا را به دست آورده اند؛ اما تیم‌های ایرانی موفق به ثبت چنین افتخاری به نام خود نشده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->